Retourenlogistiek

Efficiente oplossingen voor jou en jouw klanten

 

Bij een groeiende online verkoop spelen retouren een belangrijke rol en zijn van invloed op de processen binnen jouw distributieketen. Retourlogistieke processen moeten zodanig worden beheerd dat ze de kosten, risico’s en complexiteit van jouw activiteiten helpen verminderen.

Wij beheren het volledige retourproces, van ontvangst, kwaliteitscontrole, reiniging en reparatie, tot herverpakking, retournering naar de detailhandel en duurzame verwijdering. Tegelijkertijd delen we onze ervaring en inzichten om het meest optimale retourproces te ontwerpen, bijvoorbeeld door op basis van data de toekomstige retouraantallen te voorspellen.

We verwerken jaarlijks 1,6 miljoen geretourneerde stukken voor doorverkoop, zowel rechtstreeks van consumenten als van verkoopkanalen voor groothandel en detailhandel.

Onze retourlogistieke diensten omvatten:

  • Het retourneren van goederen
  • Beoordeling
  • Herbevoorrading
  • Doorverkoop
  • Retourneren naar plaats van herkomst
  • Alternatieve processen voor verwijdering

Bleckmann neemt The Renewal Workshop over en biedt hiermee een volledig circulaire supply oplossing

Deze stap maakt deel uit van de ambitie om een ​​volledig circulaire supply chain-propositie te creëren voor de mode- en lifestyleklanten van Bleckmann. De overname van The Renewal Workshop stelt Bleckmann in staat zijn serviceportfolio uit te breiden met uitgebreide vernieuwings- en hergebruikservices (recommerce).

 

Lees meer over The Renewal Workshop oplossing en over de overname door Bleckmann.

Vragen?

Neem contact met ons op!