Technologie

Technologie inzetten om je beloftes na te komen

Door technologie op een slimme manier te benutten, kunnen we onze klanten beter van dienst zijn en hen helpen meer waarde toe te voegen aan hun distributieketens.

Ons team van meer dan honderd ervaren en bekwame IT-professionals heeft verschillende oplossingen ontwikkeld waarmee we de distributieketens van onze klanten soepel kunnen beheren met alle informatie die nodig is voor snelle en efficiënte beslissingen binnen handbereik.

1614Bleckmann Boz 1 bb

Bleckmann FastTrack Fulfilment

Succes komt soms eerder dan je verwacht. Veel beginnende mode- en lifestylemerken maken een exponentiële groei door en realiseren zich dat ze een fulfilmentoplossing nodig hebben waarmee ze de groeiende omzet kunnen beheren terwijl de aantallen nog geen dure maatwerkoplossing rechtvaardigen. Deze oplossing hebben ze bovendien snel nodig, binnen enkele weken, en moet direct goed geïmplementeerd worden.

Bleckmann FastTrack Fulfilment is een gestandaardiseerde opslag- en transportoplossing die speciaal is ontwikkeld voor kleine en middelgrote mode- en lifestylemerken. Deze bewezen modulaire oplossing, die met succes wordt gebruikt door verschillende klanten, is volledig schaalbaar en past zich aan bij jouw toekomstige bedrijfsgroei.

Connectivity en zichtbaarheid

We opereren in een complexe wereld met veel verschillende systemen, tools, software en oplossingen. Om de logistiek voor onze klanten vlot te laten verlopen en een hoge mate van visibility/ zichtbaarheid te bieden, moeten al deze systemen met elkaar kunnen communiceren. We investeren continu in onze mogelijkheden en zoeken naar manieren om het gebruik van beschikbare tools te optimaliseren. We gebruiken de beste externe en geïntegreerde oplossingen voor magazijnbeheer, transportbeheer, vrachtbeheer, rapportagetools en dashboards in combinatie met intern ontwikkelde tools om aan de hoge verwachtingen van onze klanten te voldoen.

BarbaraTrienen_IMG_2191_Bleckmann_Oldenzaal0012_11102020

Geoptimaliseerd retourbeheer

Een goed retourbeheer, vooral voor e-commerce, is cruciaal voor mode- en lifestylemerken. Daarom hebben we Bleckmann Return Portal ontwikkeld, een op zichzelf staand platform dat complexe retourprocessen op een efficiënte, snelle en kostenbesparende manier afhandelt. Het portaal sluit probleemloos aan bij externe systemen die door onze klanten of andere betrokken partners worden gebruikt.

Alle geretourneerde producten moeten zorgvuldig worden gecontroleerd om te beslissen hoe ze verder moeten worden verwerkt, bijvoorbeeld teruggestuurd naar voorraad, afgewaardeerd of volledig afgeschreven. Met onze in eigen huis ontwikkelde waarderingssoftware kunnen we alle goederen die worden geretourneerd door eindgebruikers of winkels efficiënt evalueren en dienovereenkomstig verwerken. Deze efficiënte wijze van retourbeheer helpt onze klanten hun voorraadbeheer te optimaliseren.

Lees meer over hoe we de nieuwste technologie omarmen en innovatie aanjagen

Vragen?

Neem contact met ons op!