Lifestyle

Delivering on your promises since 1862

 

Om te slagen in de veeleisende lifestyle-industrie moet je creatief en authentiek zijn, duurzaamheid en innovatie omarmen en vooroplopen in de markt. Alles om ervoor te zorgen dat jouw klanten kunnen doen wat ze leuk vinden. Om dat waar te maken moet je logistieke proces soepel verlopen. En dat is precies waarin wij het verschil kunnen maken.

 

Experts in end-to-end lifestyle-logistiek

Omdat we al meer dan honderdvijftig jaar gespecialiseerd zijn in mode- en textiellogistiek, hebben we ook een vergaand inzicht verworven in de lifestyle-markt. We verwerken jaarlijks meer dan driehonderd miljoen artikelen en distribueren meer dan twintig miljoen pakketten via verkoopkanalen voor detailhandel, groothandel of e-commerce.

Wij dragen zorg voor jouw lifestyleproducten vanaf de herkomst tot de eindbestemming, ongeacht de aard ervan, en verzekeren dat ze worden geleverd zoals beloofd. We zijn voorbereid op het onverwachte en begrijpen de marktdynamiek. We anticiperen op schommelingen in volumes, seizoensinvloeden en omarmen flexibiliteit … Dat maakt ons tot jouw expert in lifestyle-logistiek.

 

Lifestylemerken die wij bedienen

De lifestylemarkt loopt wijd uiteen en dat geldt ook voor ons klantenbestand. We bedienen een breed scala aan lifestylemerken, van startende ondernemers tot grote internationale merken met meerdere productcategorie├źn. Van pure online spelers en marktplaatsen tot omnichannel retailers. We weten dat jouw lifestylemerk uniek is en zo beheren we dan ook jouw logistiek. Het nakomen van jouw beloften is waar we ons voor inzetten.

Marktsegmenten in de lifestylebranche die wij bedienen:

  • Sport & Outdoor
  • Speelgoed, Kinderen & Hobby’s
  • Reizen & Luxe goederen
  • Schoonheid & Persoonlijke Verzorging
  • Huis, kantoor en tuin
  • Elektronica

Vragen?

Neem contact met ons op!