Innovatie

Het leveren van toekomstbestendige oplossingen voor de supply chain-oplossingen

Door innovatie te omarmen, kunnen we onze klanten beter van dienst zijn, creëren we een prettige en veilige werkomgeving voor onze mensen, zijn we van grotere meerwaarde voor onze investeerders en dragen bij aan de lokale gemeenschap.

Innovatie is wat ons betreft zoveel meer dan alleen technologie, moderne systemen en oplossingen. Het is een manier van denken en werken. We zijn constant op zoek naar nieuwe en betere manieren om dingen voor elkaar te krijgen. In de hele organisatie moedigen we een innovatieve mind-set en ideeën aan. We geloven in nauwe samenwerking tussen verschillende teams en disciplines en in het delen van beste praktijken binnen onze organisatie. We streven naar continue verbetering van onze operatie, zoeken naar nieuwe oplossingen en optimaliseren de processen met als doel het succes van onze klanten te ondersteunen. Door vandaag te handelen, kunnen we morgen betere resultaten behalen – voor Bleckmann en, nog belangrijker, voor onze klanten.

.

Idea innovation and inspiration concept.Hand of man holding illuminated light bulb, concept creativity with bulbs that shine glitter.Inspiration of ideas for sustainable business development.

De innovatieagenda aanjagen

Ter ondersteuning van de innovatiegeest in de hele organisatie en het aanjagen van de innovatieagenda is een specifiek team voor innovatie en digitale ontwikkeling opgericht. Dit team staat onder leiding van de Chief Innovation & Digital Officer, lid van de directie (Executive Committee).

Investeren in onze mogelijkheden

We investeren continu in onze technologische capaciteit en breiden onze expertise uit. Jouw bedrijf wordt ondersteund door ons interne team van meer dan honderd ervaren en bekwame IT-professionals dat zich dagelijks richt op de ontwikkeling van oplossingen waarmee we onze werkzaamheden efficiënter kunnen uitvoeren. Het gebruik van verschillende technologisch geavanceerde systemen en automatisering in onze operatie stroomlijnt de processen zodat we nog betere operationele resultaten behalen.

1942Bleckmann-web

Automatisering en robotisering

Onze sites zijn uitgerust met verschillende automatiseringssystemen en robotiseringsoplossingen. Deze systemen verhogen de productiviteit terwijl ze een hoge mate van flexibiliteit garanderen bij het uitvoeren van jouw logistieke activiteiten.

We werken altijd nauw samen met onze klanten en beslissen gezamenlijk, op basis van jouw specifieke behoeften, welk automatiseringsniveau in jouw geval geschikt is.

Automatisering en robotisering gaan niet over het onttrekken van menselijke arbeid. Het gaat om het automatiseren van repetitieve taken zodat onze teamleden zich kunnen bezighouden met uitdagender werk met een hogere toegevoegde waarde..

Vragen?

Neem contact met ons op!