E-commerce

E-beloftes nakomen

De hedendaagse consument verwacht een feilloze winkelervaring, waarbij online en offline winkelen gemakshalve wordt gecombineerd. Hoe beheer je omnichannel-distributieketens op een efficiënte manier, krijg je end-to-end-inzicht in de voorraad, voldoe je aan de veeleisende verwachtingen van de consument en speel je in op de continu veranderende marktsituatie?

1269Bleckmann-web

Onze klanten

We werken met louter online spelers en omnichannel-merken die verschillende verkoopkanalen gebruiken: van eigen online winkels, marktplaatsen en sociale-mediaplatforms, alsmede pop-up stores en fysieke winkels tot externe retailers. We hebben een aantal van onze klanten de afgelopen jaren exponentieel zien groeien, van een start-up tot een internationaal gerenommeerd merk, waarbij we hen begeleid hebben op hun reis.

Flexibele en schaalbare distributieketens

Mode- en lifestylemarkten zijn veranderlijk, met sterk fluctuerende seizoensvolumes. Wij begrijpen dat en weten onze operaties adequaat aan te passen, op te schalen of te verkleinen wanneer dat nodig is. We weten ook dat onze klanten volledig zicht moeten houden op hun voorraad ten behoeve van het beheer ervan over alle verkoopkanalen en locaties heen, inclusief magazijnen, winkels, artikelen onderweg en bij leveranciers. Onze eenvoudig en snel te implementeren oplossingen voor e-fulfilment, gecombineerd met onze multi-user site set up en expertise in de modemarkt bieden onze klanten het juiste niveau van flexibiliteit. Hierdoor kunnen ze ons met een gerust hart hun logistiek toevertrouwen en zich focussen op het succesvol laten groeien van hun bedrijf.

Afbeelding3

Retourlogistiek

Het efficiënt en snel afhandelen van retourzendingen is van het grootste belang voor elk online bedrijf. Daarom hebben we Bleckmann Return Portal ontwikkeld, een op zichzelf staand platform dat complexe retourprocessen op een efficiënte, snelle en kostenbesparende manier afhandelt. Het portaal sluit probleemloos aan bij externe systemen die door onze klanten of andere betrokken partners worden gebruikt.

Alle geretourneerde producten moeten zorgvuldig worden gecontroleerd om te beslissen hoe ze verder moeten worden verwerkt, bijvoorbeeld teruggestuurd naar voorraad of afgewaardeerd voor tweedehandsmarkten. Met onze in eigen huis ontwikkelde waarderingssoftware kunnen we alle goederen die worden geretourneerd door eindgebruikers of winkels efficiënt evalueren en dienovereenkomstig verwerken. Deze efficiënte wijze van retourbeheer helpt onze klanten hun voorraadbeheer te optimaliseren.

Vragen?

Neem contact met ons op!