Omni-channel Distributie

Optimale wereldwijd leveringsoplossingen via het Bleckmann Local Hero netwerk

 

Wij bezorgen jouw bestellingen op tijd op de plaats van bestemming, ongeacht het verkoopkanaal en de grootte van een zending. Jaarlijks leveren we meer dan 20 miljoen pakketten rechtstreeks aan consumenten, winkels en groothandels.

In de mode- en lifestyle-industrie schommelen volumes flink gedurende het jaar tot gemakkelijk het tienvoudige tijdens het hoogseizoen. Wij weten uit ervaring hoe we hiermee om moeten gaan en verzekeren tijdige en adequate levering aan jouw klanten.

Dankzij ons transportbeheersysteem, onze track & trace-oplossing en de rapportagetools in combinatie met onze klantenservice, heb je op elk moment volledig zicht op de status van je zending.

Lokaal Hero Concept – netwerk van voorkeurspartners

We werken samen met een netwerk van meer dan 45 zorgvuldig geselecteerde lokale transportpartners die betrouwbare en efficiënte diensten over de hele wereld aanbieden. Daardoor zijn we in staat om aan al jouw eisen en het overeengekomen serviceniveau te voldoen. Hierdoor kunnen we altijd de juiste diensten aanbieden die aansluiten bij jouw behoeften, van de linehaul tot levering aan de eindgebruiker. Gedurende het gehele distributieproces blijft Bleckmann jouw enige aanspreekpunt, wat een efficiënte en feilloze levering garandeert.

Levering van online verkopen (e-commerce)

Veel pure online en omnichannel merken vertrouwen op onze vlotte bezorgdiensten. Jaarlijks verwerken we bestellingen aan meer dan 7 miljoen consumenten over de hele wereld. We leveren ofwel rechtstreeks bij hen thuis of aan meer dan 150.000 afhaalpunten.

Retourzendingen van online verkopen kunnen erg complex zijn. We bedienen jouw merk met een snelle en efficiënte verwerking van retouren, middels al onze beschikbare oplossingen voor retourlogistiek. Dat omvat onder andere sorteerprocessen, herbevoorrading en doorverkoop.

Levering aan winkels

We leveren artikelen aan duizenden retailers, variërend van winkels in winkelstraten, tot shop-in-shops, pop-up concepten en winkelcentra. We bieden verschillende serviceniveaus gecombineerd met verschillende bezorgopties en selecteren altijd díe vervoerder uit ons uitgebreide netwerk die het best past bij jouw specifieke eisen en het bedrijfsmodel van jouw merk, inclusief bijvoorbeeld drop & lock, time-slot of book-in leveringen.

Wij garanderen een ​​efficiënte en probleemloze retourlogistiek waarbij winkels onverkochte voorraad kunnen retourneren en tegelijkertijd nieuwe leveringen ontvangen, en waarbij onverkochte goederen indien nodig tussen afzonderlijke winkels kunnen worden verplaatst.

Levering aan groothandel

Wij leveren goederen aan jouw groothandelspartners, inclusief distributeurs, agenten en e-commerceplatforms, en zorgen ervoor dat aan alle overeengekomen voorwaarden tussen jouw merk en je zakenpartners wordt voldaan. Wij ondersteunen de optimalisatie van de vooraard in je totale verkoopnetwerk en zorgen voor een snelle aanvulling van goederen.

Bulkretouren dragen bij aan het laag houden van de kosten van het retourproces. Geretourneerde goederen kunnen eenvoudig terug worden opgeslagen in het oorspronkelijke distributiecentrum of worden herplaatst voor alternatieve markten en verkoopkanalen.

chep pallets in use Almelo

Vragen?

Neem contact met ons op!