Bleckmann is wereldwijd marktleider in supply chain management met focus op mode en lifestyle markten

Met ruim 150 jaar ervaring in supply chain management bieden we maatwerkoplossingen voor (veelal) internationaal georiënteerde klanten in de mode en lifestyle industrie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in omni-channel oplossingen, waarmee we zowel e-tailers, retailers als eindgebruikers bedienen. Om onze klanten expertise en flexibiliteit te garanderen maken we gebruik van ons wereldwijde netwerk, met een sterke basis in continentaal Europa en vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Azië.

De mijlpalen van onze rijke geschiedenis

Onze kernwaarden
Onze kernwaarden zijn flexibiliteit, service en snelheid.  Deze waarden staan centraal in elke vorm van service die wij onze klant bieden en helpen concurrentievoordeel te behalen met integrale en robuuste supply chain oplossingen.

  • Flexibiliteit – de logistiek kent pieken en dalen. Wij streven ernaar flexibel te zijn bij op- en afschakeling van onze diensten, warehouse oppervlakte en medewerkers op verwachte en onverwachte momenten.
  • Service – het bieden van een uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend. Wij gaan verder dan dat: op een proactieve wijze denken we mee over de kansen en uitdagingen die uw logistieke pad kruisen.
  • Snelheid – onze bedrijfscultuur is een netwerkcultuur, met korte lijnen en oog voor nieuwe logistieke ontwikkelingen. Dat maakt het mogelijk om razendsnel en adequaat in te spelen op veranderende wensen van de klant.