Bleckmann breidt operaties uit naar een nieuwe locatie te Oudenaarde

Maart 7, 2019 – Bleckmann kondigt de opening van een nieuw distributiecentrum in Oudenaarde aan. De nieuwe site is volledig operationeel en stelt Bleckmann in staat om meer goederen te verwerken en een uitgebreidere service te verlenen aan internationale klanten binnen hun B2B en B2C kanalen. Het nieuwe distributiecentrum in Oudenaarde is strategisch gelegen in…

Lees meer

Open avond – 8 januari – inschrijfformulier

Klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen ?

Op dinsdag 8 januari 2019 om 17u30 organiseren wij een open avond op onze locatie in Enschede. Wil jij het nieuwe jaar ook goed beginnen met een job bij een logistieke wereldspeler in de Fashion & Lifestyle Industrie ? Schrijf je dan zeker in voor deze avond waarbij je kennis kan maken met Bleckmann en de openstaande vacatures die wij hebben.
Deze avond is specifiek bedoeld voor sollicitanten die interesse hebben in een vacature als supervisor/teamleader of administratief logistiek medewerker bij Bleckmann….

Lees meer

Open site – 26 februari – inschrijfformulier

Klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen ?

Op dinsdag 26 februari 2019 organiseren wij een open avond op onze locatie in VENLO. Wil jij het nieuwe jaar ook goed beginnen met een job bij een logistieke wereldspeler in de Fashion & Lifestyle Industrie ? Schrijf je dan zeker in voor deze avond waarbij je kennis kan maken met Bleckmann en de openstaande vacatures die wij hebben.
Deze avond is specifiek bedoeld voor sollicitanten die interesse hebben in een vacature als supervisor/teamleader of administratief logistiek medewerker bij Bleckmann….

Lees meer

Bleckmann meest maatschappelijke werkgever regio Bergen op Zoom

Bleckmann heeft de Participatieprijs 2018 gewonnen. Business Unit Director Joris van de Westelaken kreeg de prijs uit handen van Peter van der Velden, voorzitter van de jury. Het bedrijf uit Bergen op Zoom, wereldleider in de logistiek op het gebied van mode en lifestyle producten, mag zich een jaar lang de meest maatschappelijke werkgever uit de regio noemen….

Lees meer

Bleckmann verbreekt records op Black Friday 2018

Afgelopen Black Friday hebben we de beste resultaten ooit geboekt. De bestellingen liepen storm als nooit tevoren, maar dankzij de inzet van onze medewerkers wisten we de verwachtingen van onze klanten te overtreffen! Deel worden van ons fantastische team? Bekijk hier welke vacatures we open hebben staan. Bekijk hier de aftermovie:  …

Lees meer

Bleckmann opent nieuwste site in Almelo

Sinds vorige week is de nieuwste operatie van Bleckmann live. Voor VTech is Bleckmann zich gaan vestigen op de nieuwe logistieke hotspot van Nederland; T-Port Logistic Campus. De campus is onderdeel van het grotere XL Businesspark Twente. Bleckmann huurt een distributiecentrum met een opslagruimte van ruim 43.000 m2 van waaruit de producten van VTech verspreid worden over heel Europa….

Lees meer

ESF Project – Fit for the future!

  Bleckmann is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot de wereldwijde marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening ten behoeve van de fashion en lifestyle industrie. Over de hele wereld draagt Bleckmann zorg voor het afhalen, opslaan, behandelen en afleveren van zowel hangende kleding als verpakte goederen, zowel voor de retail als voor e-commerce. Bekende klanten zijn bijvoorbeeld…

Lees meer

Bleckmann komt nieuw binnen in Top 10 bij Emerce 100

Emerce 100 is een imago onderzoek naar de beste bedrijven in e-business. Begin deze maand verscheen alweer de dertiende editie van Emerce100, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Hierin wordt gepubliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld….

Lees meer