Gymshark en Bleckmann verlengen samenwerking met 9 jaar

Fitnesskleding en accessoiresmerk Gymshark verlengt haar lopende overeenkomst met Bleckmann, dat ook de komende 9 jaar garant zal staan voor de hele logistieke keten van Gymshark. De contractverlenging is een bevestiging van het wederzijds vertrouwen en begrip tussen de beide bedrijven, die hun bewezen succesvolle samenwerking verder willen uitbreiden. Bleckmann zal de dynamisch groeiende activiteiten van Gymshark ondersteunen, zowel in Europa als daarbuiten. Om een ​​nog grotere flexibiliteit te garanderen, heeft Bleckmann alle Gymshark-operaties verplaatst naar de onlangs geopende site in Rieme (België). Liefst  17.000 m² van dit nieuwe distributiecentrum wordt uitsluitend gebruikt door en voor Gymshark.

Sinds 2017 is Bleckmann de logistieke partner die de beloften van Gymshark waarmaakt. De groep werd zo een belangrijke factor voor het succes en de snelle groei van Gymshark.

Bleckmann verzorgt voor Gymshark de end-to-end-uitvoering van hun logistieke keten inclusief inkomende expeditie, opslag, e-commerce distributie, douaneondersteuning en retouren logistiek. Dit tot grote tevredenheid van Gymshark.

‘We werken al sinds augustus 2017 samen met Bleckmann en zij zijn het belangrijkste ingrediënt om onze belofte aan onze klanten in meer dan 170 landen na te komen’, aldus Chief Executive Officer Steve Hewitt van Gymshark. ‘Ze zijn net zo gefocust om voor onze klanten te zorgen als wijzelf en ze streven er altijd naar om voorop te blijven lopen en de best mogelijke oplossing aan te bevelen. Als we het hebben over samenwerking met partners bij Gymshark, is er geen beter voorbeeld. Ze zijn echt van wereldklasse.’

Om de ambitieuze uitbreiding van Gymshark in (continentaal) Europa mogelijk te maken, heeft Bleckmann de in België gevestigde activiteiten verplaatst van Grobbendonk naar het onlangs geopende distributiecentrum in Rieme. Daar is 17.000 vierkante meter magazijnruimte exclusief gereserveerd voor de wereldwijde e-commerce klanten van Gymshark.  De nieuwe site heeft aanzienlijke automatiseringsniveaus, waardoor Bleckmann nog grotere volumes kan verwerken en de operationele processen efficiënter kan ontwerpen. Hierdoor kan Bleckmann nog meer flexibiliteit en schaalbaarheid bieden.

‘We zijn blij dat we in zo’n grote mate kunnen bijdragen aan het succes van Gymshark. Met het oog op de juiste IT-oplossingen en automatisering ontwerpen we samen het logistieke ecosysteem dat de evolutie van onze klanten stimuleert’, zegt Reinardt van Oel, Regional Chief Operating Officer bij Bleckmann.

Met de opening van het distributiecentrum  in Rieme creëert Bleckmann meer dan 70 nieuwe vaste banen en minstens 500 extra tijdelijke functies tijdens het hoogseizoen. De Bleckmann-site heeft in totaal een oppervlakte van meer dan 30.000 vierkante meter.

 

Naar nieuwsoverzicht


Media contact

Dorota Tankink
Marketing & Communication Executive
dorota.tankink@bleckmann.com
+31 6 3012 9759