Bleckmann België doet mee aan ESF Projecten

Bleckmann, opgericht in 1862, is geëvolueerd van een transportbedrijf naar een marktleider van complete supply chain-oplossingen met een specifieke expertise in e-fulfilment oplossingen. Door onze explosieve groei lag de nadruk vooral op het beheersen van de operationele werking. In 2017 investeerde de directie in de uitbouw van het HR team om de ontwikkeling van onze medewerkers en Bleckmann als organisatie te versterken.

Met ESF project en de daarmee verbonden financiële steun van de Europese Unie, gaan we in eerste instantie terug duidelijkheid brengen over wat onze mensen nu precies moeten kennen en kunnen om hun huidige job uit te voeren. Wij willen ook onze teamgenoten in staat brengen om een andere functie in ons bedrijf over te nemen, indien dit gewenst is en in hun individuele interesse ligt. Dit binnen ons project duurzaam loopbaanbeleid.

Met een aangepaste competentiemethodiek gaan we onze vele processen en taken concreter invullen, en we gaan garanderen dat we daar ook goed over communiceren tijdens de opstart en de volledige loopbaan van onze medewerkers. Zo kunnen we in dialoog vorm geven aan de verdere groei van onze medewerkers en zullen we hen met onze Talent Development processen en onze Bleckmann Academy juist ondersteunen in hun ontwikkeling. Die Bleckmann Academy is er voor iedereen, zowel voor onze mensen die dagelijks miljoenen kledingstukken behandelen als voor onze leidinggevenden die alles in goede banen leiden. Met een geïntegreerd loopbaanbeleid laten we de ‘Bleckmann way of work’ leven op de werkvloer en bereiden we al onze medewerkers voor op de vele nieuwe uitdagingen die ons bedrijf en onze omgeving ongetwijfeld brengen in de toekomst. Het ESF-opleidingsproject laat ons toe om extra opleidingen aan te bieden in onze Bleckmann Academy.

Naar nieuwsoverzicht